SERVEIS

iGetech Innova ofereix un servei integral que cobreix tot el procés de l’obra.

Igetech Innova SL  és responsable de la web www.igetech.com, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent els serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

 

Igetech Innova SL és propietari d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o els serveis de www.igetech.com poden dirigir-se a la següent adreça:

 

Igetech Innova SL

CIF B17955154

C/Bòsnia, 6-8

17800 Olot (Girona)

Tel. 972 26 80 02

 

La publicació digital de Igetech Innova SL té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa de Igetech Innova SL i als serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

 

Protecció de Dades:

Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de Igetech Innova SL i el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.