FILOSOFIA
L’eficiència enèrgica és la nostra passió, l’innovació el nostre dia a dia...

L’eficiència enèrgica és la nostra passió. En tots els nostres projectes és l’aspecte que prima més. La millora constant en aquest camp és per nosaltres un repte permanent. També ho és la sensibilització. Des dels seus inicis, iGetech, ha realitzat conferencies en col·legis professionals i universitats sobre els beneficis en estalvi energètic que aporta una bona automatització al temps que s’han impartit cursos de formació en gremis d’instal·ladors per traslladar aquesta idea també als instal·ladors.

 

Pretenem traslladar la nostra passió per l’eficiència energètica als principals actors d’una obra. Tenim molt clar que l’eficiència energètica és un dels camins per fer aquest món més sostenible.

 

Un altre dels nostres valors és la innovació. Dediquem molts esforços a la investigació i desenvolupament de noves maneres d’aprofitament de l’energia, millorar les existents i desenvolupar nous productes per donar un valor afegit a les nostres instal·lacions. En aquest sentit hem dotat a la nostra seu de multitud de sistemes d’eficiència energètica, tant coneguts com experimentals, per poder investigar l’aportació de cadascun i combinacions d’ells a l’estalvi energètic.

 

Projectar abans d’instal·lar per nosaltres és clau. Tenir documentat com serà la instal·lació, els elements a controlar, quins sistemes s’instal·len, com s’instal·len, com interactuar amb l’usuari, etc.. és la manera que tots els implicats en l’obra coneguem el que es farà i treballem en la mateixa direcció.  Fer canvis i posar-nos d’acord en un projecte sobre paper és més senzill i econòmic que fer-ho en obra. Un cop acordat i entrat en fase d’execució tothom sap el funcionament del sistema i com s’instal·larà.
En execució, aquest projecte es va actualitzant per acabar obtenint un As-Build exacte del sistema. Creiem que això és vital per futures actuacions d’ampliació i manteniment alhora que es converteix en una assegurança per la propietat.