EMPRESA

CONSCIÈNCIA PER L’ESTALVI

iGetech Innova és una empresa dedicada a l’automatització d’edificis i habitatges. Des dels seus inicis iGetech ha tingut un objectiu molt clar, fer de l’automatització una eina per aconseguir una alta eficiència energètica.

iGetech Innova és una empresa dedicada a l’automatització d’edificis i habitatges. Des dels seus inicis iGetech ha tingut un objectiu molt clar, fer de l’automatització una eina per aconseguir una alta eficiència energètica.

 

L’eficiència energètica és la nostre passió. Des dels inicis iGetech ha anat demostrat, en diferents estudis i xerrades en col·legis oficials, que amb una bona automatització es pot aconseguir una alta eficiència energètica. L’automatització és la clau, ja que amb ella s’aconsegueix que els diferents sistemes d’un edifici o habitatge s’integrin i interactuïn entre ells. Per exemple fer que el sistema de producció, de calefacció, cooperi amb el sistema de distribució fa que es produeixi l’energia justa en cada moment. Normalment aquesta cooperació no es produeix fent que es malgasti energia.

 

La innovació ha esdevingut un altre tret d’identitat d’iGetech. Tot evoluciona molt ràpid i cal innovar contínuament per estar al dia o millor dit, una mica més endavant. Investiguem i desenvolupem nous productes i sistemes per tal d’intentar anar un pas més endavant i oferir al client avui les solucions del demà.

 

En la seva trajectòria iGetech ha automatitzat edificis i habitatges de diferents característiques. Hem treballat amb tota mena de construccions (convencionals, bioclimàtiques, etc.), diferents sistemes de producció d’energia (Geotèrmia, solar, calderes, etc.), distribució, sistemes interiors, etc. Cada obra ha estat una experiència enriquidora que ha fet que anéssim acumulant una valuosa experiència. I no s’acaba aquí, amb les dades que es van captant cada dia, de cadascuna de les instal·lacions, anem aprenent constantment. Anar seguint les evolucions d’una instal·lació en funcionament i veure les gràfiques de com es comporta és apassionant.

 

Creiem que és molt positiu que compartim aquesta experiència. Ens agrada col·laborar amb el client, els arquitectes i les enginyeries i aportar la nostra experiència per la millora del projecte. En aquest aspecte, hi ha hagut experiències molt positives. Aquestes col·laboracions han repercutit amb millores dels projectes i per tant un valor afegit pels clients finals.

 

Tot això ha fet que al llarg del temps ens hàgim anat convertint en una assessoria en temes d’eficiència energètica.

 

A iGetech, la nostra feina ens apassiona.